Alla inlägg den 16 januari 2019

Av Lena Carlsson - 16 januari 2019 16:42

Ikväll börjar kören igen. Utan körledare dessutom, här är vi inte löjliga. Vi använder en gammal uppsjungning från körens början nångång på 80-talet, och sen sjunger vi sånger vi redan kan. Eftersom ju ingen kan visa oss när vi sjunger fel och hur det ska låta istället. Efter det dricker vi kaffe och så sjunger vi fler låtar vi redan kan, eller så går vi hem. Det får vi se.

Den 24:e januari kommer Anticimex hit och ska inspektera huset igen. Så får vi se vilket rum jag måste bygga om denna gången. Ett krux är att jag till dess måste ha fixat en matta under kyl/frys, och den är det grannen som ska lägga dit. Om han kommer ihåg det! Frågan är vilken dag de kommer, för då ska kyl/frys dessutom vara tom så de orkar flytta den över huvud taget. Bra läge att frosta ur absolut, men kan ju inte ha den avstängd i flera dagar. Särskilt inte kylen. Egentligen ska det finnas en sån matta under diskbänken med, men fast jag sa det så envisades grannen med att bara ta hem en. Fast det finns kanske på Järnia eller nånstans att få tag på. Under diskbänken klarar ju till och med jag. Haha! Och jag hade ju ändå tänkt röja där under. Apropå diskbänken så hade jag stopp där vid middagstid idag! Inte på morgonen. Vattnet blev stående. Har inte hänt på 12 år! Men efter 5 pump så sa det slurp och så var det klart.

Området under min operations-omläggning såg jättefint ut. Det kunde inte finare vara. Fast det är lite ömmare nu när det inte sitter något emellan men det får man ju bara tänka på. Samt att kardborrbandet på bh:n inte alltid sitter precis där det ska utan det gnager på huden. Det är inte härligt!

Nu ska jag avsluta här och börja på grönsakssoppan. Mums!

Presentation

Hej igen!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad skulle du göra om din släkting i USA blev kär i och flyttade ihop med en riktig rockstjärna?
 Falla död ner. På fullt allvar
 Typ dö
 Bli så lycklig så jag inte visste vad. Genast åka dit!
 Säga upp bekantskapen på alla håll dit
 Iaf "inte vara hemma" ifall de kom hit
 Hoppas att det fattas folk på jobbet om de kommer hit
 Själv flytta till hemlig ort
 Vilken dålig fråga! Kan du ingen om allsånger?

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards