Alla inlägg den 5 september 2017

Av Lena Carlsson - 5 september 2017 13:59

Idag hade jag tänkt att köra ner till Blekinge och leta kantareller. Naturligtvis blev det inte så, och det var väl iofs jag som drog igång att det inte blev. I början på augusti ringde jag till kommunen om de ville hämta två cementlock som grovsopor, och det sa de att det skulle de, det var inga problem. De skulle hämtas den 22/8. Men några dagar efter så hittar jag de där cementlocken kvar på sin plats. Och så igår fick jag inte helt oväntat, räkning för hämtningen! Så idag ringde jag om detta, och blev från kommunen hänvisad till renhållningen. Där sa de först att det är inte grovsopor utan byggsopor, men så hittade de en anteckning om att de verkligen skulle hämtats. Jag påpekade redan första gången, då i augusti, att de är blytunga och att jag inte orkar rubba dem, men han sa då att det var inga problem för det var starka karlar som kom! Men idag frågade hon jag pratade med, ifall de stått upp alldeles intill staketet. Nej det gjorde de ju inte, för som jag sa än en gång, jag orkar inte rubba dem och hade jag orkat det så hade jag flyttat dem själv till återvinning. Jaha, hon jag pratade med skulle undersöka detta och återkomma. Så det är det jag sitter hemma och surar över och väntar på. Eller, jag surar väl mest över att behöva sitta hemma eftersom mobilen var dåligt laddad. Annars hade jag ändå kunnat kört till Blekinge.

Nej nu kan jag inte skriva jaha en gång till. Ingen tv har jag ikväll. Och då inte i morgon bitti heller. Iofs gör det mindre på morgonen nu sedan de tog bort Gomorron Sverige. Det nya är ju inte i närheten. Det är som en efterapning till Nyhetsmorgon på fyran. Får se när jag gör en ny kanalsökning. Haha apropå det vilket rabalder det blev på facebook när jag skrev som en kommentar att "det och det stod i brevet jag fick". Flera andra svarade direkt att vad var det för brev, det hade de minsann inte fått! Tja, inte vet jag varför just jag fick. Grejen är att jag har gjort en och annan kanalsökning förr men vet inte hur jag gjorde! Fast enligt brevet (som ju ändå fler än jag måste fått!), står det på sidan boxer.se/boxguide hur jag ska göra. Jag undrar förresten vilka kanaler det är som byter plats? Kanske skulle gå in på den där sidan, är ju onödigt att söka kanaler jag ändå inte vill ha? 5:an, 9:an och Eurosport har jag så gott som aldrig varit inne på, ja 9:an har jag aldrig haft nånsin.

Jag har iaf fått ordning på mina körpapper i eftermiddag medan jag väntade! Mitt ibland de kärlekssånger vi sjunger nu,   ska ha nåt tema på det framåt nångång, tittade julsångerna fram. Fråga: var var de hela våren???????   Och de tittade ju inte fram idag, utan på senaste körövningen. Sen idag då, när jag varit duktig och sorterat in sånger under A, B och C, skulle jag fram till E och då bläddrade jag registret fram dit - utan att stänga pärmen emellan. Så nu har jag satt in alla papprena två gånger.

Jag undrar om jag ska sätta till en bröddeg. Inte för att jag är brödlös utan för att det är roligt. Fast jag får nog gå ner i källaren och titta in i frysen först.

Presentation

Hej igen!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad skulle du göra om din släkting i USA blev kär i och flyttade ihop med en riktig rockstjärna?
 Falla död ner. På fullt allvar
 Typ dö
 Bli så lycklig så jag inte visste vad. Genast åka dit!
 Säga upp bekantskapen på alla håll dit
 Iaf "inte vara hemma" ifall de kom hit
 Hoppas att det fattas folk på jobbet om de kommer hit
 Själv flytta till hemlig ort
 Vilken dålig fråga! Kan du ingen om allsånger?

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards